Rad bi začel kajtat na vodi, drugače pa kajtam tako na travnikih že kakšnih 5 mesecov. Imam Apexa III 5m2, ampak tukaj se bom pačsi naveliičal pa še veter je enkrat na leto
Stran 1 od 1
Začetnik
Poslano 20.06.2011. - 01:31
Am.. mene zanima če je treba it v šolo oz na tečaj za kiteboarfing?
Rad bi začel kajtat na vodi, drugače pa kajtam tako na travnikih že kakšnih 5 mesecov. Imam Apexa III 5m2, ampak tukaj se bom pačsi naveliičal pa še veter je enkrat na leto
. Sicer pa me zanima še kakšno kvadraturo prporočate za začetnika na vodi?
Poslano 20.06.2011. - 07:40
Mahalo,
welcome to the board ;-)
jasno da bo treba v kajt tecaj, tam bos tudi izvedel kaksen kajt
bo potreben za na vodo! Si pa v plusu ker si zacel na travi,
tako ti vodenje kajta ne bo prevelik problem, se podlago
zamenjas v glavi z H2o in si nas!
Imas kar nekaj tecajev da se jim pridruzis,
kontaktiraj tudi tele fante
http://www.kite.si/
Ali pa se malo pobrskaj po netu za druge ;-)
touch and go
welcome to the board ;-)
jasno da bo treba v kajt tecaj, tam bos tudi izvedel kaksen kajt
bo potreben za na vodo! Si pa v plusu ker si zacel na travi,
tako ti vodenje kajta ne bo prevelik problem, se podlago
zamenjas v glavi z H2o in si nas!
Imas kar nekaj tecajev da se jim pridruzis,
kontaktiraj tudi tele fante
http://www.kite.si/
Ali pa se malo pobrskaj po netu za druge ;-)
touch and go
dr.lojz

Mahalo

Mahalo
Poslano 20.06.2011. - 11:48
Vbistvu komaj čakam da grem na vodo
hvala za ta link, mam pa en problem, tu v naši okolici ni kaj veliko kajterov, torej bom mogo na tečaj sam
Poslano 20.06.2011. - 12:55
Živjo!
Mene pa zanima kje je nam (LJ) najbližji vodni spot, ki bi bil primeren za začetnike. Mal guzve, pa lepa plaza za notr it? Sem pa, tako kot predhodnik, že velikokrat peš ril travnike, sedaj pa bi rad srečo preizkusil še na vodi
LP!
Mene pa zanima kje je nam (LJ) najbližji vodni spot, ki bi bil primeren za začetnike. Mal guzve, pa lepa plaza za notr it? Sem pa, tako kot predhodnik, že velikokrat peš ril travnike, sedaj pa bi rad srečo preizkusil še na vodi
LP!
Poslano 20.06.2011. - 17:50
Živjo!
LP!
LP!
Zdravo,
Kot je napisal že dr. Lojz je za varnost vaju in vseh ostalih zelo priporočljivo da se udeležita enega od tečajev... ker smo videli že kar nekaj primerov kako se je poizkušanje sreče spreobrnilo v poizkušanje nesreče
Sicer pa je nam najbližji in začetnikom prijazen spot Grado poleg Trsta... Če boš malo pogooglal in pobrskal po tem forumu lahko hitro najdeš opis spota, vetrovnih razmer, kako do tja in tako dalje... je pa tako, da kadar piha je tudi gužva
Za učenje v poletnih mesecih pa sta v naši bližini primerna še izliv Neretve in ob močnejšem majstralu Nin pri Zadru.
Share this topic:
Stran 1 od 1

Pomoč

Promote to Article