Programček zasede nekaj čez 1 mb prostora, Simulira zmaja in njegovo obnašanje v zraku , v vodi... z miško premikate bar ...nastavljate pa lahko tudi:
- hitrost vetra
- dolžino vrvic
- napake ... itd
vredno inštalacije... ko vetra ni , moj kite simulator na računalniku trpi... :lol:
download tukaj: klinki na povezavo
http://users.rcn.com.../kiteflight.htm
Stran 1 od 1
kite simulator - Programček ! veter ni potreben, samo r
Poslano 11.04.2003. - 21:03
Zanimiva stvarca.
Na simulatorju ga znam peljati. A bo šlo tudi s pravim? :)
Na simulatorju ga znam peljati. A bo šlo tudi s pravim? :)
Poslano 17.04.2003. - 09:13
Mah to igrco sm že zlovdu pa sm jo kuj pokapiru pa mam tud doma zmaja oz. ga ma sestra(3 leta stara) pa sva ga spuščala pa je "isto" k kite narjen k ma dve ročki! Če bi tiste dve ročki na vsak stran ene pol metrske palce namontiral pa bi mel čisti simulator ! Drgač se mi pa špil mal prelahek zdi.Vsaj pomoje je mal težje v realnosti ? Ker v spilu ga za šalo iz vode pobereš kva pa drgač ?
Edin tist spodej mi ni čist jasn. Sm pogledov v help pa je razložen pa dojamem sam nevem na podlagi česa to v praksi uporabiš?
Edin tist spodej mi ni čist jasn. Sm pogledov v help pa je razložen pa dojamem sam nevem na podlagi česa to v praksi uporabiš?
Poslano 25.04.2003. - 14:54
A ima ta igrica sploh smisel... ?? ok, enkrat preiskusuš in vidiš, da ti gre, kaj pa potem... če bi bil še bord pa neko gibanje, pa mogoče še promet... bi še bilo!
No morda pa kdaj še bo... saj tako piše na webu!
LPv.
No morda pa kdaj še bo... saj tako piše na webu!
LPv.
Poslano 28.04.2003. - 09:56
Ja res je, več 5 min ne mors spilat te igrce!
Ej a das link od igrce?
Ej a das link od igrce?
Poslano 22.06.2006. - 12:57
al je kej podobnoste med tapravem kajtanju in temu...zej sem vsaj zvedu kako deluje bar in kaj je chicken loop....
no sej v kratkem bom tud jaz sprobal
no sej v kratkem bom tud jaz sprobal
Share this topic:
Stran 1 od 1

Pomoč

Promote to Article