Bi šel kdo kakšno lastminute varijanto v roku enega/dva tedna, destinacija za 1x unknown ( dlje kot preko oceana ne ), sam da je cheap, windy and good company 8) ponudbe tako ali pm...
Stran 1 od 1
LASTMINUTE
Poslano 02.10.2008. - 16:12
:lol: Fossalon/Grado.. cheap je.. hitr si dou.. jugo/burja in je windy.. good company je pa zmer, sam da je Laško/Union :lol:
Drgač pa mal resnosti.. zdej mas odpravo v soboto.. in grejo za Ras Sudr (Egypt) bodo mel vse našteto..
LP
Drgač pa mal resnosti.. zdej mas odpravo v soboto.. in grejo za Ras Sudr (Egypt) bodo mel vse našteto..
LP
Poslano 02.10.2008. - 21:15
Vem za to odpravo 5.10 (kajtiznami) samo sem že zdavni zamudu bi se mogu že mesec nazaj prjavt/plačat... Drgač pa grado/fossalon čist ql, sam je problem ker sem šele spelu (drgač zeliščar zelo dolgo) pa bi mi prou prišlo kakšen teden konstantnega kajtanja da se "ufuram" in da potem lahko brezskrbi pridem u grado raztegnem in pelem... 8) ... Pa sem mislu če so kakšni ineresenti za kakšno hurgado mybe, k je končno začel baje neki pihat dol, al pa v nedeljo odhod dunaj-sharmel she...ras sudr (221 eur) nikol cenej letalska karta, tko v okviru 500-600 eurov, lohk pa še cenej djerba... Anyone? :oops:
#4 Gost_Lauricajaz_*
Poslano 10.02.2011. - 01:36
Jaz osebno imam rada Slovenijo moj-apartma.si, Brez posrednikov, direktno kontakt do lastnikov apartmajev. No mojeh 5
Share this topic:
Stran 1 od 1

Pomoč

Promote to Article