Pozdravljeni
zanima me kjer spot bolj priporočate. kako je z vetrom te dni.
Jaz imam 12 in 15m2 kolega pa bi šel v šolo.
Prebral sem da Neretva "ne dela" če piha SW
Sabunike pa deluje na vse.
Stran 1 od 1
Neretva ali Nin- Sabunike 11.8 - 17.8
Poslano 09.08.2010. - 12:33
imam iskušnje z Ninom neretvo še ne... in sicer v Ninu lahko furaš res na vse...je velik zaliv in voda do kolen tako da tudi če se ti kaj naredi te nanese na obalo...Tudi sam imam 15m2 in 9m2 vendar 9 še nisem imel možnost preizkusiti v Ninu; razen če potegne kaka burja potem pride v poštev majši kajt ali pred/po kaki nevihtici...Glavno 2 sezoni (počitniški-jun,jul,avg) že furam v Ninu in sem lani vozil celo sezono 14m2 letos 15m2.. ponavadi potegne dopoldne kak vetrič do 15 vozlov in popoldne maestral odvisno od vremena mogoče tudi kdaj do 19-20 vozlov..
je pa tam en tip ki ima SURFMANIA šolo in je letos začel pobirati beach ticket=5€. se pravi ti mu plačaš da lahko tam kajt dvigneš pripada ti ležalnik, reševanje, on ti naj bi pomagal kajt dvigovat in spuščat...VENDAR NIČ OD TEGA NE DELA!!!!!! Z bratrancem sva bila v Ninu ko sva mu plačala (samo 1x) in je bratrancu padel kajt v vodo se obrnil tako da ni mogel relaunchati in sem ga jaz odšlepal na obala; SURFMANIA rescue pa sploh ni imela čolna takrat... tudi pri dvigu in spustu se ljudje iz te šole jezijo češ kaj bom jst tukej čakal na vas kajtarje da vam pomagam (kljub temu da mu plačaš) jaz pridem ob 14 in grem ob 18 recimo... Glavno ljudje mu ne plačajo, avstrijci sploh ne tudi midva sva mu plačala samo 1x potem sva raje kajtala na divjih plažah... SKRATKA SKRAJNO NEPRIJAZEN ODNOS DO KAJTARJEV KI MU DEJANSKO PLAČAJO ZA PESEK!
če ima še kdo tako izkušnjo naj prosim pove + njegovo reakcijo oz rešitev kaj je ukrenil.
Toliko o ninu...
Drugače je to super spot za začetnike in tudi napredne kajterje:D
je pa tam en tip ki ima SURFMANIA šolo in je letos začel pobirati beach ticket=5€. se pravi ti mu plačaš da lahko tam kajt dvigneš pripada ti ležalnik, reševanje, on ti naj bi pomagal kajt dvigovat in spuščat...VENDAR NIČ OD TEGA NE DELA!!!!!! Z bratrancem sva bila v Ninu ko sva mu plačala (samo 1x) in je bratrancu padel kajt v vodo se obrnil tako da ni mogel relaunchati in sem ga jaz odšlepal na obala; SURFMANIA rescue pa sploh ni imela čolna takrat... tudi pri dvigu in spustu se ljudje iz te šole jezijo češ kaj bom jst tukej čakal na vas kajtarje da vam pomagam (kljub temu da mu plačaš) jaz pridem ob 14 in grem ob 18 recimo... Glavno ljudje mu ne plačajo, avstrijci sploh ne tudi midva sva mu plačala samo 1x potem sva raje kajtala na divjih plažah... SKRATKA SKRAJNO NEPRIJAZEN ODNOS DO KAJTARJEV KI MU DEJANSKO PLAČAJO ZA PESEK!
če ima še kdo tako izkušnjo naj prosim pove + njegovo reakcijo oz rešitev kaj je ukrenil.
Toliko o ninu...
Drugače je to super spot za začetnike in tudi napredne kajterje:D
Poslano 09.08.2010. - 15:08
zanimiva pripoved.
Zaenkrat bova šla v Nin in če ne bo nič vetra bova šla naprej na Neretvo.
Kako pa je z spanjem na črno v Ninu je mogoče? Imam terenca 4x4...
Zaenkrat bova šla v Nin in če ne bo nič vetra bova šla naprej na Neretvo.
Kako pa je z spanjem na črno v Ninu je mogoče? Imam terenca 4x4...
Poslano 11.08.2010. - 19:00
zgleda da kolega ne gre, služba...
A gre kdo zraven? najbrž bom šel sam v Nin.
če vas je več lahko gremo z mojim avtodomom
, tam mam placa za 5 oseb( tudi pojstle).
termin 15-19.8
A gre kdo zraven? najbrž bom šel sam v Nin.
če vas je več lahko gremo z mojim avtodomom
termin 15-19.8
Poslano 19.08.2010. - 16:46
jz sm bil tut v ninu 4.8 sam je blo bl tko švoh za mojo 10ko. V ninu res pridejo v poštev samo 12-14-15
Naj vas opozorim, da v Ninu če dobite kazen zaradi neplačila parkirišča strgite "jebeni listk" pa ga vržte u morje, tko sm jz naredu
in ni blo neč pol nisem mel nobenih težal. Pousod kasirajo palamuhi gnili.
A mi lohk kdo pove če bi bil zame 14m2 kajt premočan zame, namreč mam 60kg in bi rabu poleg 10m2 še nekaj za low-wind.
Naj vas opozorim, da v Ninu če dobite kazen zaradi neplačila parkirišča strgite "jebeni listk" pa ga vržte u morje, tko sm jz naredu
in ni blo neč pol nisem mel nobenih težal. Pousod kasirajo palamuhi gnili.
A mi lohk kdo pove če bi bil zame 14m2 kajt premočan zame, namreč mam 60kg in bi rabu poleg 10m2 še nekaj za low-wind.
Poslano 20.08.2010. - 06:40
Pa bom še jest kar tle uprašou
Kako se vam kej zdi verjetnost, da bi sredi sebtembra na Neretvi kej zapihal, oz. kuk je kej na zihr? Ker čakat vetr gremo lahku tut kam bliži.
Kako se vam kej zdi verjetnost, da bi sredi sebtembra na Neretvi kej zapihal, oz. kuk je kej na zihr? Ker čakat vetr gremo lahku tut kam bliži.
Poslano 20.08.2010. - 22:14
Poslano 22.08.2010. - 06:56
evo včeraj sm se vrnil. Bilo je super.
v ponedeljek sem bil v Ninu kjer je bilo ful folka tako da sm avto moral pustiti zelo daleč. Imel sem problem z parkingom ker butast parkomat ne sprejema papirnega denarja...
problem z lokalno kite šolo ker nisem hotel plačat 5 eur, in sem ga kar ignoriral.
Vetra v ponedlejek NI BILO, tako da sem spokal na Neretvo.
Na nedetvi sem fural vse dni tudi v petek ko sem zvečer šel domov. Neretva je ZAKON.
Fural sem 12ko. Vozili so zelo različno kvadraturo od 9 do 14ke.
Veter je začel pihat vsak dan od 12h do 20h. Nekateri so furali ko je bila že noč.
Nazaj sem rabil od spota do Ljubljane 6,5 ure.
Bom še šel vendar ne vem kdaj. Mau je daleč pa stroški za enega so kar visoki.
320 kun cestnina,
600 kun bencin (skupaj cca 130 eur, še nisem zračunal točno).
v ponedeljek sem bil v Ninu kjer je bilo ful folka tako da sm avto moral pustiti zelo daleč. Imel sem problem z parkingom ker butast parkomat ne sprejema papirnega denarja...
problem z lokalno kite šolo ker nisem hotel plačat 5 eur, in sem ga kar ignoriral.
Vetra v ponedlejek NI BILO, tako da sem spokal na Neretvo.
Na nedetvi sem fural vse dni tudi v petek ko sem zvečer šel domov. Neretva je ZAKON.
Fural sem 12ko. Vozili so zelo različno kvadraturo od 9 do 14ke.
Veter je začel pihat vsak dan od 12h do 20h. Nekateri so furali ko je bila že noč.
Nazaj sem rabil od spota do Ljubljane 6,5 ure.
Bom še šel vendar ne vem kdaj. Mau je daleč pa stroški za enega so kar visoki.
320 kun cestnina,
600 kun bencin (skupaj cca 130 eur, še nisem zračunal točno).
Poslano 22.08.2010. - 18:27
mja tam en šupak z klobukom pa raybankam ciu zajeban pobira 5 eur pff
1x mi je dau kajt dol pa je že reku 5 € za asistencijo ma kurc, sm mu reku, ka bi taka vidu nebi teb reku.
sam drkajo kurac ti hrvati pa soude pobirajo izmečki eni
1x mi je dau kajt dol pa je že reku 5 € za asistencijo ma kurc, sm mu reku, ka bi taka vidu nebi teb reku.
Poslano 27.08.2010. - 12:55
mja tam en šupak z klobukom pa raybankam ciu zajeban pobira 5 eur pff
Glede na to da mora placat za koncesijo mora nekak prezivet ....
Share this topic:
Stran 1 od 1

Pomoč

Promote to Article